20 Απρ 2013

Πάτρα: Nέα δολοφονική επίθεση με έναν νεκρό και έναν τραυματία - Συναγερμός και στην Ηλεία για τον εντοπισμό των δραστών!


Πάτρα: Nέα δολοφονική επίθεση με έναν νεκρό και έναν τραυματία - Συναγερμός και στην Ηλεία για τον εντοπισμό των δραστών! (νεότερο)



Πελοπόννησος (20/04/2013 15:47 )

16:50 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, προηγήθηκε καταδίωξη προτού γίνει η ένοπλη επίθεση. Θύτες και θύματα κυνηγήθηκαν με τα Ι.Χ. τους προτού καταλήξουν στην οδό Ανθείας μπροστά από το κατάστημα παιδικών ρούχων «Χορευταρής». Το τρακαρισμένο αυτοκίνητο μάρκας BMW στο οποίο επέβαινε ο νεκρός Παναγιώτης Τσίρκας με τον τραυματισμένο Π.Βαρβαρέσο, όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς από τους δράστες που επέβαιναν στο τζιπ (μάρκας Daihatsu) συγκρούστηκε με άλλο όχημα (πιθανότατα σταθμευμένο) μάρκας SEAT, το οποίο κατέληξε σε τζαμαρία καταστήματος. 
Οι δράστες έκαναν επιτόπου αναστροφή και φέρεται να κατευθύνθηκαν προς την Ακτή Δυμαίων, στρίβοντας για Πύργο. Η  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις σε Ηλεία και Αχαΐα. 
16:23 Συναγερμός έχει σημάνει και στην Ηλεία, καθώς η η αστυνομία αναζητά τους δράστες της δολοφονίας, οι οποίοι διέφυγαν με τζιπ.
Νέος κύκλος αίματος στην Πάτρα, καθώς πριν από λίγη ώρα έπεσε νεκρός ο Π.Τσίρκας υστερα από ένοπλη επίθεση στην οδό Ανθείας 180 στα Ζαρουχλέικα Πατρών. Συμφωνα με το patrastimes, πυρά δέχθηκε και δεύτερο άτομο, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η επίθεση φέρεται να έγινε στη μέση του δρόμου, ενώ οι δράστες πλησίασαν με τζιπ τα θύματα και πυροβόλησαν.

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: