20 Απρ 2013

Γ' Εθνική: Προαγγελία αγώνων της Κυριακής στο Νότο


Γ' Εθνική
Νότιος όμιλος - 22η αγωνιστική
Κυριακή 21/4 - 16:00

ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ)

Γηπεδούχοι:

Φιλοξενούμενοι: 
Χωρίς τους τραυματίες Ντεντόπουλο, Κουμπαρούλη αλλά και τον Ζούμα λόγω ίωσης θα αναχωρήσει το μεσημέρι (13:00) της Κυριακής η αποστολή του Αχαρναϊκού για την Κόρινθο. Ο τεχνικός των "πράσινων", Φώτης Θανέλλας μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε την 20αδα για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ισθμού. Αναλυτικά η 20αδα: Παγούδης, Τσουκαλάς, Αναστασίου, Μανάλης, Νιάρος, Δημόπουλος, Σαμαράς, Μωυσιάδης, Μαγγίνας, Γκέζος, Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος, Εμρά, Νταβαρίνος, Καλογερόπουλος, Κουμπρόγλου, Ραχίμ, Βεστάκης, Παπαδάκης, Κουδούνας. Να σημειωθεί ότι μία ώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής η ομάδα του Μενιδίου θα γευματίσει και στην συνέχεια θα επιβιβαστεί στο πούλμαν. Στο μεταξύ, δύο πούλμαν με φιλάθλους του Αχαρναϊκού θα ταξιδέψουν για την πόλη της Κορίνθου μαζί με την αγαπημένη τους ομάδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωσηφίδης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκαβέρας, Τσιλιπάνος (Αθηνών)
4ος: Τσουκαλάς (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Λαγός (Αχαϊας)
ΧΑΝΙΑ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ (ΜΟΥΡΝΙΩΝ-ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ)

Γηπεδούχοι: Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημαντικό παιχνίδι με τον Φωστήρα ο Α.Ο. Χανιά. Ο Χρήστος Βουρβαχάκης δεν θα δώσει τελικά το "παρών", αφού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Εκτός από τον ένα εκ των αρχηγών του ΑΟΧ ο Μουράτ Σεροπιάν δεν υπολογίζει και στον τραυματία Γιώργο Πυθαρούλη. Λόγω ίωσης δεν προπονήθηκε οΒασίλης Γωνιωτάκης, αλλά αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Βασίλης Σαντριάς που τις τελευταίες δύο ημέρες συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις και διεκδικεί με αξιώσεις και θέση στο αρχικό σχήμα. Κανονικά κάτω από την εστία θα βρίσκεται οΚώστας Θεοδωρόπουλος, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.  Μετά το τέλος της προπόνησης ο γενικός αρχηγός των "μπλε" Γιάννης Ντερμανάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την κρισιμότητα του αγώνα. Αποστολή ο τεχνικός του ΑΟΧ δεν ανακοίνωσε και έδωσε "ραντεβού" με τους παίκτες στις Μουρνιές, όπου λίγη ώρα πριν τη σέντρα θα γνωστοποιήσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός 18άδας. (Πηγή: cretesports)

Φιλοξενούμενοι:


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ψύχουλας (Ευβοίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνστάντιος, Φίλος (Ευβοίας)
4ος: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δελήμπασης (Ρεθύμνου)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ)

Γηπεδούχοι: Με πρωινή προπόνηση στον Κορυδαλλό ολοκλήρωσε η Προοδευτική την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναιγιάλειο. ΟΑντώνης Καλαμάκης μετά το τέλος του προγράμματος δεν ανακοίνωσε την 18αδα, αλλά αναμένεται να το κάνει λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα της Κυριακής. Από κει και πέρα, εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Άγγελος και Δημήτρης Χόρτσας, ο Πλατίγκος και ο τιμωρημένος Μπελέρης. Πιθανή ενδεκάδα για τους "βυσσινί" αναμένεται να αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μπαντίκος, Κουσουρής, Παπανικόλας, Τούρλος, Καλαϊτζίδης, Αντωνίου, Τεγούσης, Κορκότζελος, Αργυρίου, Επιτροπάκης, Παναγιωτόπουλος.

Φιλοξενούμενοι:


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σχίζας (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασπάτης, Μπατζιόπουλος (Αθηνών)
4ος: Ζαραβίνος (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Φανός (Ευβοίας)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ – ΡΟΥΒΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ)

Γηπεδούχοι:

Φιλοξενούμενοι: 
Στις 10 το βράδυ θα αναχωρήσει η αποστολή του Ρούβα από το λιμάνι του Ηρακλείου και αναμένεται να βρίσκεται στον Πειραιά στις 6 το πρωί της Κυριακής. Ο Αλέκος Κούρτογλουολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου στο βοηθητικό γήπεδο του "Θ. Βαρδινογιάννης" την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Μαγούλας. Ο έλληνας τεχνικός για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπολογίζει τους τραυματίες Πετρά, Σεντεμέντε και τον Χρήστο Λαζαρίδη που αποχώρησε από την ομάδα της Γέργερης για προσωπικούς λόγους. Από κει και πέρα, στην αποστολής για την αναμέτρηση της Κυριακής στη Μαγούλας συμπεριλήφθηκαν οι κάτωθι παίκτες: Λυράκης, Κίτσος, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Γούτσιος, Κεφαλούκος, Μουρατίδης, Παντελής, Αντωνάκης, Μπολόσης, Φουκαράκης (πιθανή ενδεκάδα), Διαμαντής, Ιερωνυμάκης, Λυκούδης, Έκελμανς, Χατζησάββας, Τζιράκης, Ντελία, Βασιλαρόπουλος. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικολόπουλος (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρβούνης (Μεσσηνίας), Μπούμπας (Κορινθίας)
4ος: Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Θεοδωρόπουλος (Αθηνών)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ)

Γηπεδούχοι:

Φιλοξενούμενοι:


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Δ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Οικονόμου, Κρετσίμος (Δ. Αττικής)
4ος: Κουντουριώτης (Δ. Αττικής)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δεδότσης (Χανίων)



Φιλοξενούμενοι

Επανερχόμενος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά και το ρεπό που είχε την περασμένη αγωνιστική, και παρά τη δυσκολία της αποστολής αυτής, ο Πανηλειακός μπαίνοντας στην κρισιμότατη τελική ευθεία του πρωταθλήματος, είναι υποχρεωμένος να τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα! Στις τάξεις της ομάδας, φαίνεται ότι το κλίμα είναι καλό σε ότι αφορά την απαραίτητη αποφαστικότητα, αλλά και την πίστη. Χωρίς βέβαια να παραγνωρίζονται οι δυσκολίες της αναμέτρησης.

Η αποστολή αναχώρησε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής από τον Πύργο (με πρώτο σταθμό το λιμάνι του Πειραιά από όπου αναχωρεί με πλοίο στις 9.30 το βράδυ για το Ηράκλειο, που αποτελεί το δεύτερο σταθμό του ταξιδιού, και φτάνοντας τα ξημερώματα του Σαββάτου εκεί, θα αναχωρήσει κατευθείαν για το Ρέθυμνο και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης). Σε αυτήν, ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου, επέλεξε και πήρε 18 παίκτες, που είναι οι εξής: Αθανασόπουλος, Μολώνης, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Αποστολόπουλος, Σταματέας, Αλ. Καραχάλιος, Οικονομόπουλος, Ζαγκούρσκας, Σωτηρόπουλος, Σπανός, Τομαράς, Κυριακίδης, Γκριτζάπης, Νομικός, Γκρίλλας, Μπιταξής.

Υπενθυμίζεται, είναι νοκ - άουτ, ο Παναγιώτης Καραχάλιος (δεν είναι έτοιμος από τον προηγούμενο τραυματισμό του), ο Κώστας Βλαχόπουλος (το ίδιο), ο Γιάννης Κατσαρός (αποβολή με δεύτερη κίτρινη, με τον Παναιγιάλειο, και μια αγωνιστική), καθώς επίσης, δεν είναι διαθέσιμος τελικά κι ο Γιάννης Γεωργόπουλος, που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις από την προπόνηση της Τετάρτης και τελικά δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα ούτε την Πέμπτη, ούτε την Παρασκευή, αφού οι ενοχλήσεις αυτές συνεχίζονταν.


Μαζί του και φίλαθλοι!

Στο μεταξύ, παρά το πολύ μακρινό ταξίδι, αλλά και τη γενικότερη πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση της εποχής, κάποιοι φίλαθλοι του Πανηλειακού (είτε από τον Πύργο, είτε από την Αθήνα) θα κάνουν αυτό το ταξίδι, και θα βρεθούν, κι εκεί, στο πλευρό της ομάδας. Για να την ενισχύσουν στη δύσκολη προσπάθεια της! Μερικοί από αυτούς αναχωρούν από την Παρασκευή, και οι υπόλοιποι το Σάββατο (ενώ στο γήπεδο θα βρεθούν και κάποιοι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στην Κρήτη).


Πηγή: iliaoikonomia


Σημείωση: α) Η ομάδα ΠΑΕ Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ δεν αγωνίζεται (ρεπό).
               β) Ο αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ από το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.



mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: