10 Σεπ 2012

Συνάντηση δημάρχου Φαιστού για τα μέτρα αστυνόμευσης

Τη Δευτέρα 10/9/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Δημάρχου Φαιστού κ. Μαρίας Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη με τον Αστυνομικό Διευθυντή, επόπτη αστυνομικών δυνάμεων Μεσαράς κ. Σαμαρειτάκη Μανόλη. Στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Αστυνομικός Διευθυντής στο Δημαρχείο συζήτησε με τη Δήμαρχο για θέματα που απασχολούν την περιοχή της Μεσαράς.
Από τη μεριά της η Δήμαρχος Φαιστού έθεσε ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών και τόνισε ιδιαίτερα τη συνεργασία που πρέπει να υπάρξει και από τις δύο μεριές, ως ανεξάρτητες αρχές, που πρέπει να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανεπαρκής δομή είναι εμφανής στην περιοχή και ο Δήμος Φαιστού συνεχίζει τις επαφές τα αρμόδια όργανα  και αρχές για την  επαρκή στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό θεωρώντας ότι η πρόληψη αποτελεί το μοναδικό ανασταλτικό μέτρο.
Σχετικά με τη συνάντηση η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη δήλωσε ότι:  Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια των πολιτών και πως όλοι πρέπει να κινηθούμε με ανάλογες ενέργειες για να τη διαφυλάξουμε.
Από τη μεριά του ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σαμαρειτάκης έδειξε καλή διάθεση στην προσπάθεια που θα επιτελέσουν οι αρμόδιες αρχές σε θέματα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: