10 Σεπ 2012

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης Τυμπακίου

Την Παρασκευή 7/9/2012 στο Γραφείο της Δημάρχου Φαιστού κ. Μαρίας Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής έργου δικτύων αποχέτευσης για το Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Νικολιδάκη Γρηγόρη και του εκπροσώπου της ανάδοχης Εταιρείας.
Σχετικά με το έργο, προϋπολογισμού μελέτης 1.915.000,00 Ευρώ η Ανάδοχος Εταιρεία ΙΛΙΑΣ Α.Ε δια του εκπροσώπου της κ. Αθουσάκη Ζαχαρία διαβεβαίωσε τη Δήμαρχο ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί εντός των προγραμματισμένων χρονικών ορίων όπως ορίζει η σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ των δύο πλευρών.
Στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης συζητήθηκαν επίσης θέματα ευρύτερης συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς καθώς και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την έγκαιρη παράδοση του έργου προς τους Δημότες του Τυμπακίου.
Η δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη δήλωσε σχετικά:  Ένα μεγάλο έργο πνοής για την περιοχή του Τυμπακίου γίνεται σήμερα πραγματικότητα με την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης. Η δημοτική αρχή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία ώστε να παραδωθεί στους πολίτες ένα έργο που θα αναβαθμίσει εξ ολοκλήρου την ποιότητα ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: