14 Σεπ 2012

Σύλληψη τριών ατόμων παράνομη οπλοκατοχή στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, στην περιοχή Γαζέπι Μύλος του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου και αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, τρία άτομα ηλικίας 23 και 40 και 56 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή & παράβαση του Ν. περί ζωοκλοπής, κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, σε επιχειρούμενο αστυνομικό έλεγχο από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 23χρονου, στο οποίο επέβαιναν ο 23χρονος και ο 40χρονος, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών, πέταξαν από το παράθυρο του συνοδηγού ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε ένα πιστόλι. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς οι οποίοι εντόπισαν και κατέσχεσαν το όπλο και συνέλαβαν τους δύο δράστες.
Σε καταμέτρηση που ακολούθησε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ρουσοχωρίων του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 23χρονου, το οποίο κατέχει από κοινού με τον πατέρα του ηλικίας 56 ετών, διαπιστώθηκε να κατέχει, διακόσια τέσσερα (204) αιγοπρόβατα λιγότερα από αυτά που αναγράφονται στη κτηνοτροφική του δήλωση έτους 2012, ενώ ο 56χρονος κατείχε ογδόντα τρία (83) αιγοπρόβατα λιγότερα από αυτά που αναγράφονται στη κτηνοτροφική του δήλωση έτους 2012.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: