25 Απρ 2013

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Νίκος Λαγομιτζής: «Τιμούμε τη μεγάλη Μαύρη Θύελλα…»

  Ο Νικόλας Λαγομιτζής και ο Σωτήρης Γεωργούντζος, σε μία... καλλιτεχνική φωτό!

sportstonoto.gr

Ναι, πάνω απ’ όλα ΑΟΧ και ξερό ψωμί που λέμε. Όχι μόνο εγώ αλλά όλα τα Χανιά και ο νομός Χανίων φυσικά. Ο Α.Ο. Χανιά είναι η μεγάλη και λαοφιλή ομάδα της πόλης και του νομού μας, όσο αυτό και αν δεν αρέσει σε κάποιους , εκεί κάτω κοντά και γύρο μας. Όλοι αυτοί δυστυχώς πολεμάνε με μανία και ποικιλοτρόπως την ομάδα μας και ειδικά την προσπάθεια που κάνει φέτος ν’ ανέβει στην Β’ Εθνική, μετά από 30 (!) περίπου χρόνια απουσίας της από αυτήν…», μας λέει ο Νικόλας, για να συμπληρώσει τα εξής:

«Παρά ταύτα όμως δεν θα τα καταφέρουν, δεν θα τους περάσει αυτό και πιστεύω ότι φέτος τελικά θα τα καταφέρουμε και θ’ ανέβουμε με το σπαθί μας. Η νίκη επί του Φωστήρα στις Μουρνιές ήταν πολύ μεγάλη, δίκαιη και ίσως καθοριστική για την συνέχεια της προσπάθειά μας, κόντρα, ξαναλέω, κυριολεκτικά σε θεούς και δαίμονες και νομίζω πως καταλαβαίνουμε όλοι τι θέλω να πω. Δυστυχώς ο πόλεμος στον ΑΟΧ γίνεται κυρίως μέσα , ή έστω δίπλα από τα Χανιά…».
Μια προσπάθεια του ΑΟΧ, η οποία, την Κυριακή στις 2 το απόγευμα περνά μέσα από την Καλαμάτα και το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, κόντρα στη Μαύρη Θύελλα: «Ναι ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα με τεράστιο όνομα, κόσμο και ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι στην Κρήτη και ειδικά εμείς στα Χανιά, αγαπάμε και σεβόμαστε απεριόριστα τη Μαύρη Θύελλα η οποία - πρέπει εδώ ν’ αναφέρουμε πως ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν φέτος από τα Χανιά...», μας λέει ο πρόεδρος του ΑΟΧ, για να κλείσει τις δηλώσεις του ως εξής:
«Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος. Πολύ κρίμα όμως που η Καλαμάτα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν της αξίζει κάτι τέτοιο και γνωρίζω πολύ καλά πως αυτό πονάει τον κόσμο της. Είναι όμως μία μεγάλη ομάδα που ανήκει πολύ πιο ψηλά και οι πολυάριθμοι φίλοι της να κάνουν υπομονή και να είναι σίγουροι πως θα έρθουν σύντομα για την Μαύρη Θύελλα καλύτερες ημέρες, όπως πιστεύω και για τον ΑΟΧ. Οι μεγάλες και ιστορικές ομάδες της χώρας μας πρέπει πια να επιστρέψουν εκεί που πραγματικά ανήκουν και όχι εκεί που τις θέλουν, σκοπίμως βέβαια, κάποιοι για ευνόητους λόγους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: