28 Απρ 2013

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Α.Ο. ΧΑΝΙΑ 1-1 για αλοίωση αποτελέσματος κάνουν λόγο οι φιλοξενούμενοι

Ο Α.Ο. Χανιά ήρθε ισόπαλος με την ομάδα της Καλαμάτας.Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Πάγκαλος με καρφωτή κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έδειχναν πως κρατούσαν με ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα, ωστόσο στο 71’ ο Ηλιόπουλος με σουτ στην κλειστή γωνία του Θεοδωρόπουλου, έφερε το ματς στα ίσια.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διώτης (Αιτωλοακαρνανίας) ο οποίος απέβαλε στο 91’ τον Πάγκαλο και έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Τσόπελα, Ηλιόπουλο, Τσιμικλή, Ζντράβγκοβιτς, Κορτσινίδη, Μποχώνη, Τσάτσο, Γωνιωτάκη.Από την διαιτησία του Διώτη έχουν τρομερά παράπονα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος καθώς τους αρνήθηκε πέναλτι στις αρχές του ματς σε ανατροπή του Πάγκαλου και  οι βοηθοί του σταμάτησαν αρκετές φορές την ομάδα των Χανίων με ανύπαρκτα οφσάιντ ενω υπήρχαν κίτρινες κάρτες αναίτιες.
Καλαμάτα (Κακαλέτρης-Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Τσόπελας, Σαραντόπουλος (56' Βασίλεφ), Ψυχογιόπουλος, Τρίψας (85' Μπιζίμης), Πούτσης, Μπελεβέντης (56' Γεωργιόπουλος), Τσιμικλής, Τριανταφυλλάκης, Ρήγας.
Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Ψυχουντάκης, Τσατσαρής, Ζντράβγκοβιτς (78' Μποτωνάκης), Παπαζούδης, Δουμάνης (86' Ταταράκης), Πάγκαλος, Τσάτσος, Ζαντριάς (58' λ.τ Γωνιωτάκης).

Για το cretatime Γιώργος Γεωργακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: