8 Δεκ 2012

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ προς Δήμαρχο Χανίων:«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι»


Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά με νέα ανακοίνωση το Σάββατο (8/12) δίνει συνέχεια στο θέμα του γηπέδου Περιβολίων και ενημερώνει για τις κινήσεις της τον Δήμαρχο Χανίων, κ. Μανώλη Σκουλάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ενημερώνουμε τον κ. Σκουλάκη ότι μετά την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς θα κληθεί "να ασχοληθεί με τα πολύ σοβαρότερα" όπως δήλωσε χθες ότι επιθυμεί  και συγκεκριμένα με την  κλήση του από  τις Δικαστικές Αρχές, από κοινού με τον υπάλληλο της πολεοδομίας κ. Πατρικάκη που εξέδωσε τις υπ.αρ 204/15-10-2012 και 207/19-10-2012 οικοδομικές άδειες - τρισήμισι  μήνες μετά την  εκκίνηση των αρχικών εργασιών από τα συνεργεία της εταιρείας ΤΟΜΕΣ ΑΤΕ, γνωστών συμφερόντων,  ενάμισι μήνα μετά την τοποθέτηση του στεγάστρου και έναν μήνα μετά τη  διεξαγωγή του πρώτου αγώνα στα Περιβόλια- δίχως να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και να επιβάλει τις ανάλογες κυρώσεις.
Πείτε την αλήθεια επιτέλους κ. Σκουλάκη και αφήστε την ειρωνία προς τον κόσμο του Αθλητικού Ομίλου Χανιά. Η θέση σας είναι ήδη εξαιρετικά δύσκολη και απλά την επιβαρύνετε.»




 http://www.sportfmxania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: