3 Σεπ 2012

ΕΠΛΣ Ανατολικής Κρήτης - Δεν περισσεύει κανείς . Όλοι στον αγώνα.

Ηράκλειο: 03-09-2012
Την Παρασκευή 31/08/2012 στα γραφεία της Ένωσης μας πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. Ένωσης μας . Η παρουσία των συναδέλφων ήταν εντυπωσιακή . Επίσης παρευρέθησαν 3μελής αντιπροσωπεία από την Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποστράτων Λ.Σ. Κρήτης . Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν τα εξευτελιστικά μέτρα της εσωτερικής Τρόικας εναντίων των στελεχών Σ.Α. και προτάθηκαν διάφοροι τρόποι διαμαρτυρίας και κινητοποιήσεων σε Παγκρήτιο επίπεδο σε συνεργασία με τις Ενώσεις προσωπικού Σ.Α. - Ε.Δ. εν ενεργεία και αποστράτων όλων των Νομών του Νησιού μας.
Την Πέμπτη 06-09-2012 και περί ώρα 17:30 στην Αθήνα (Καλλιμάρμαρο Στάδιο)  πραγματοποιείτε Πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία Σ.Α. Η Ένωσης μας θα δώσει δυναμικό παρόν και καλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ. Ένωσης μας για περαιτέρω λεπτομέρειες. Το συνολικό κόστος της μετακίνησης θα καλυφθεί από την Ένωση μας.
Συνάδελφοι καιρός είναι να αφήσετε την θαλπωρή των σπιτιών σας.
 Ο Λ Ο Ι  Σ Τ Ο Ν Δ Ρ Ο Μ Ο .  Φ Τ Α Ν Ε Ι  Π Ι Α  . Μ Α Σ  Ε Χ Ο Υ Ν  Δ Ι Α Λ Υ Σ Ε Ι     Τ Α  Σ Π Ι Τ Ι Α ,  Τ Ι Σ   Ζ Ω Ε Σ  Μ Α Σ   Α Ρ Κ Ε Τ Α
Ευελπιστούμε στην καθολική συμμετοχή των συναδέλφων . Δεν περισσεύει κανείς . Όλοι στον αγώνα.
Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για ενημέρωση όλου του Προσωπικού Υπηρεσιών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚ Ανατολικής Κρήτης και παράλληλα διευκόλυνση του όσον αφορά την μετακίνηση του σε όσους συνάδελφους επιθυμούν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.
Το  Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ               ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: