20 Ιουλ 2012

Φόρος τιμής στα θύματα της Νορβηγίας: Από τον Δήμο Χανίων και την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων

Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας που συνέβη πριν από ένα χρόνο (22-7-2011) στο Όσλο της Νορβηγίας και το νησάκι Ουτόγια, μετά από δολοφονική επίθεση με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 93 ατόμων, θα πραγματοποιήσουν αύριο Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 και ώρα 20:00, ο Δήμος Χανίων και η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων.
«Τα Χανιά αποτίουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα της Νορβηγίας, μίας φίλης χώρας, ενός φίλου λαού, που σταθερά και διαχρονικά επιλέγει τον τόπο μας, ως πρώτο προορισμό για τις διακοπές τους», επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 στο Δημαρχείο Χανίων, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού, Μαρία Κοκκινάκη.
«Πρόκειται για μία σεμνή, λιτή τελετή, που θα γίνει στην προβλήτα του λιμανιού, μπροστά από το Γυαλί Τζαμισί», συμπλήρωσε η κα Κοκκινάκη, η οποία κάλεσε τους Χανιώτες να παραβρεθούν αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα της Νορβηγίας.
Εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων, το μέλος της, Γιώργος Νικάκης, κάλεσε τους  κατοίκους και τους επισκέπτες των Χανίων να παραστούν στην εκδήλωση «ως ένδειξη αγάπης και συμπόνιας στο νορβηγικό λαό ο οποίος στηρίζει τη χανιώτικη αγορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: