20 Ιουλ 2012

Εβδομάδα ασπρόμαυρης ελληνικής κωμωδίας στο Ρέθυμνο

Εβδομάδα ασπρόμαυρης ελληνικής κωμωδίας, διοργανώνει η Καρναβαλική Ομάδα Ρεθύμνου «Εμείς και Εμείς», με στόχο «να επιστρέψει το γέλιο ξανά στη ζωή μας».

Δανειζόμενη το γνωστό τίτλο του τραγουδιού «Ένας ουρανός μ’ αστέρια», η Ομάδα «Εμείς και Εμείς» καλούν από το Σάββατο 28 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012, τους παλιούς να θυμηθούν και τους νέους να μάθουν, όλα όσα η χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου χάρισε απλόχερα στους Έλληνες. Με αυτό το στόχο, καθημερινά κάτω από τον ρεθεμνιώτικο αστροντυμένο ουρανό, τα μεγαλύτερα αστέρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, θα συντροφέψουν όσους βρεθούν στον κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΙΑ».
Βραδιές γεμάτες νοσταλγία και άρωμα άλλων εποχών... με: «τον γόη, τον Κλέαρχο, τη Μαρία και τον κοντό, με την ταινία της κακομοίρας, τις κυρίες της αυλής, τον πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη, την χαρτοπαίχτρα και τα κίτρινα γάντια.
Ώρα έναρξης των προβολών 21.30, με κάλεσμα πέρα από τους Ρεθεμνιώτες και σε όλους όσοι αυτή την περίοδο βρίσκονται στο Ρεθυμνάκι, όπως αποκαλούν οι παλαιότεροι το Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα των προβολών:
28/7 Ο γόης
29/7 Ο Κλέαρχος, η Μαρία και ο κοντός
30/7 Της κακομοίρας
31/7 Οι κυρίες της αυλής
1/8 Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης
2/8 Η χαρτοπαίχτρα
3/8 Κίτρινα γάντια

Ώρα έναρξης προβολών: 21.30
Διοργάνωση Εμείς και Εμείς Καρναβαλική Ομάδα Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: