15 Απρ 2013

Τις... έφαγαν Πετρόπουλος-Μητρόπουλος στη φυσούνα

Την χειρότερη σελίδα στην ιστορία της έγραψε το βράδυ της Κυριακής (14/4) η ΑΕΚ, που όλα δείχνουν πως υποβιβάζεται, ενώ παίκτες της χτυπήθηκαν από οπαδούς της ομάδας στη φυσούνα
Μόλις ο Μπουγαΐδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αυτομάτως οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, κυνηγώντας τους πάντες.
Τόσο οι παίκτες της ΑΕΚ, όσο και του Πανθρακικού έκαναν το σπριντ της ζωής τους για να προλάβουν και να μην πέσουν στα χέρια των οπαδών, αλλά δεν ήταν όλοι τυχεροί.
Οσοι από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να μπουν εγκαίρως στην φυσούνα έφαγαν αρκετό ξύλο από τους ανεγκάφαλος που είχαν βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο.
Συγκεκριμένα, οι Αντώνης Πετρόπουλος και Παύλος Μητρόπουλος δέχθηκαν πολλές μπουνιές στη φυσούνα με τους παίκτες να προσπαθούν να προστατευτούν από κάποιους αστυνομικούς και σεκιούριτι.

Από την οργή των ανεγκέφαλων βέβαια θα ξέφυγαν και οι φιλοξενούμενοι. Ο Λουσέρο αποχώρησε με θλαστικό τραύμα στα πλευρά, ενώ τραυματίστηκε στο μάτι ένας από τους συνεργάτες του Παύλου Δερμιτζάκη.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: