Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
-19:30 Χαιρετισμός : Γιενειατάκη Δέσποινα, Υπεύθυνη Αγροτικών θεμάτων Δήμου Ιεράπετρας.
-19:35 Χαιρετισμός : Γουλιδάκης Ιωάννης, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης
-19:40 Τοποθέτηση : Πανταζής Αργύρης, Πρόεδρος ενιαίου αγροτικού συλλόγου εκτός εποχής κηπευτικών Ιεράπετρας.
-19:45: Εισήγηση: Η συμβολή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στον τουρισμό και στον αγροτικό τομέα.
Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Κοινωνικής Πολιτικής.
-20:15: Εισήγηση: Η αναγκαιότητα και η διαδικασία πιστοποίησης των κρητικών προϊόντων από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Στεφανάκης Αλέκος, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, παράρτημα Κρήτης.
-20:40 Εισήγηση : Η Προστιθέμενη αξία των προϊόντων Γεωγραφικής Ένδειξης.
Χαράλαμπος Πίτερης, Δ/ντης Κατάρτισης ΚΕΚΑΠΕΡ Περιφέρειας Κρήτης.
-21:00: Εισήγηση: Σήματα Ποιότητας Κρητικής κουζίνας και Επισκέψιμων Οινοποιείων εργαλεία προώθησης των κρητικών προϊόντων και της γαστρονομίας.
Σταυρουλάκη Ασπασία, υπάλληλος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου