21 Μαρ 2013

Ηράκλειο: Υπογράφηκε σύμβαση κατασκευής Περιφερειακού Ιατρείου στο Γάζι Μαλεβιζίου

Ένα σημαντικό έργο στον τομέα της υγείας παίρνει «σάρκα και οστά» στον δήμο Μαλεβιζίου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Γάζι, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για τη σύμβαση κατασκευής του Περιφερειακού Ιατρείου Γαζίου, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ που υπέγραψε σήμερα στην περιφέρεια ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Για το έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, ο περιφερειάρχης τόνισε, ότι «πρόκειται για ένα σημαντικό έργο στον τομέα της υγείας, που πραγματοποιείται με την συνεργασία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), του δήμου Μαλεβιζίου και των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειάς μας, που θα έχει σημαντική ιατρική και κοινωνική προσφορά» και πρόσθεσε: «Μέσα σε ένα 8μηνο αναμένεται να είναι ολοκληρωμένο, και απαιτείται μετά η στελέχωσή του για την οποία πρέπει όλοι να παλέψουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον κόσμο».
Για μια σημαντική ημέρα για το Μαλεβίζι και ιδιαίτερα το Γάζι, έκανε λόγο ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης. Τέλος, ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης, επισήμανε, ότι «μεγάλη σημασία για μας είναι, ότι, μετά την κατασκευή του κτιρίου θα πρέπει να καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια για τη στελέχωση του ιατρείου που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια μεγάλη περιοχή ώστε να εξυπηρετήσουμε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη». 


Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: