3 Οκτ 2012

Θερμό αποχαιρετισμό στο κρουαζιερόπλοιο «Royal Iris»

royal_iris.jpg

Επίσκεψη για τον αποχαιρετισμό του κρουαζιερόπλοιου Royal Iris
της Mano Cruise πραγματοποίησε την Τρίτη 2/10/2012 η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Μαρία Καφετζάκη μαζί με τον κ. Γιάννη Λεβέντη εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Λασιθίου και του Λιμενικού Ταμείου και την υπεύθυνη του γραφείου τύπου & δημοσίων σχέσεων του Δήμου. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και θαυμασμό μίλησε για την πόλη και τη φιλοξενία των κατοίκων του Αγίου Νικολάου ο καπετάνιος κ. Dimitri Axenov. Το πλήρωμα και οι επιβάτες  θεωρούν το λιμάνι του Αγίου Νικολάου, έναν από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς προορισμούς της Κρουαζιέρας τους. To Royal Cruise επισκέφθηκε το Λιμάνι του Αγίου Νικολάου 14 φορές με 100% πληρότητα και όπως ανέφεραν δεν υπήρξε ποτέ παράπονο ή πρόβλημα εκ μέρους των επισκεπτών.
ri3634.jpg
Στη διάρκεια της επίσκεψης δόθηκε η ευκαιρία σε στελέχη του πληρώματος  καθώς και στον εκπρόσωπο της εταιρείας  Mega Travel στον Άγιο Νικόλαο κ. Παναγιώτη Γυαλιά, να συνομιλήσουν με την αντιπροσωπεία του δήμου σχετικά με τις εμπειρίες που αποκόμισαν  κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να εκφράσουν τις απόψεις τους για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.
«Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και για τις επισκέψεις που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο  στο Λιμάνι μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έχετε πάντα την αμέριστη  βοήθειά μας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Οι προσεγγίσεις των πλοίων της εταιρείας σας προσφέρουν σημαντική οικονομική στήριξη στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου» σημείωσε η κ. Καφετζάκη.
Τέλος, υπήρξε ανταλλαγή δώρων ανάμεσα στην αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίου Νικολάου και του πληρώματος του Royal Cruise. O κ. Λεβέντης παρέδωσε ένα CD με πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία του λιμένα Αγίου Νικολάου καθώς και από όλα τα λιμάνια του Νομού Λασιθίου.
Άγιος Νικόλαος, 2/10/2012/ Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: