3 Οκτ 2012

Επίσκεψη Δημάρχου Φαιστού σε εργασίες καθαριότητας



Η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη συνοδευόμενη από αντιδημάρχους επισκέφτηκε διάφορες σχολικές μονάδες σε περιοχές του Δήμου Φαιστού όπου εκτελούνται έργα καθαρισμού και συντήρησης εξωτερικών χώρων.
Συγκεκριμένα η Δήμαρχος με τους  συνεργάτες της  επισκέφτηκε κατά σειρά τους  χώρους  του κολυμβητηρίου στις Μοίρες καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία στην Καλυβιανή, στους Βώρους και στο  2ο Δημοτικό Σχολείο στο Τυμπάκι.
Οι επισκέψεις αυτές έγιναν ώστε να διαπιστωθεί η πρόοδος των εργασιών καθαρισμού και συντήρησης των εξωτερικών χώρων από τα ειδικά συνεργεία που εργάζονται στο Δήμο Φαιστού στο πλαίσιο του προγράμματος  απασχόλησης της Κοινωφελούς Εργασίας.
Η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη δήλωσε ικανοποιημένη από την εξέλιξη των εργασιών και ευχαρίστησε προσωπικά τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλουν σε συνεργασία με το Δήμο Φαιστού για να ολοκληρωθούν σημαντικά αλλά και αναγκαία έργα σε διάφορες περιοχές του Δήμου  αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: