9 Οκτ 2012

Συνελήφθη ζευγάρι για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, στο Ρέθυμνο.

Συνελήφθησαν  στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου,  ένας 31χρονος και μία 30χρονη  για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου αλλά και την αξιοποίηση στοιχείων, για τέσσερις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, που έγιναν το βράδυ της 05/06-10-2012 σε καταστήματα στο Ρέθυμνο, προέκυψαν οι ανωτέρω δράστες οι οποίοι αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων εβδομήντα πέντε (875) ευρώ, δύο χρυσές λίρες αξίας εξακοσίων (600) ευρώ, ένα (1) δίκυκλο το οποίο ανευρέθηκε στην συνέχεια, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και προκάλεσαν φθορές συνολικής αξίας εξακοσίων (600) ευρώ.
Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Επίσης σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Τέσσερα (4) ναρκωτικά χάπια άνευ ιατρικής συνταγής
  • Δέκα έξι (16) σπόροι ινδικής κάνναβης
  • Ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα προϊόντα κλοπών, τα οποία αφού αναγνωρίσθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου καθώς ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες όμοιες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν  στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: