11 Σεπ 2012

«6ο Σκακιστικό Τουρνουά OPEN ΣΟΗ»

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα διεξαχθεί από 11 έως 16 Σεπτεμβρίου, το «6ο Σκακιστικό Τουρνουά OPEN ΣΟΗ» στο Ηράκλειο.
Αποτελεί το 3ο της σειράς με το οποίο ολοκληρώνεται το Grand Prix Chess Festival 2012. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου με τη συμμετοχή του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και ξεκινά την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ΑΣΤΟΡΙΑ. Αποτελεί μια πρόσκληση για μικρούς και μεγάλους όλων των επιπέδων και ηλικιών, λάτρεις των «64 τετραγώνων» να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο κορυφαίο πνευματικό άθλημα και να βιώσουν από κοντά τις έντονες συγκινήσεις που προσφέρει το αγωνιστικό σκάκι.
Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει και πλήθος παράλληλων διοργανώσεων όπως: γρήγορο σύστημα με «νοκ-άουτ», σεμινάριο διαιτησίας από το διεθνή διαιτητή Σωτήρη Λογοθέτη, διαγωνισμός λύσης σκακιστικών προβλημάτων, κυνήγι θησαυρού για τα μικρά παιδιά.
Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά στις 17.00 και ολοκληρώνονται την Κυριακή το πρωί στις 10.00. Την ίδια μέρα (Κυριακή) στις 15.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης με την απονομή των επάθλων στου νικητές. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αναλυτικά το πρόγραμμα και πληροφορίες στο www.soi.gr.afisa6oLR

Δεν υπάρχουν σχόλια: