10 Αυγ 2012

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη δημιουργία ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ και ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τη δημιουργία ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ (LOGO) και ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (VISUAL IDENTITY) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος που συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης με τίτλο «Αξιοποιώντας τη μετανάστευση για την Ανάπτυξη - Εργαλεία Πολιτικής για το στρατηγικό σχεδιασμό των περιφερειών και των πόλεων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» στο Πρόγραμμα «Νοτιοανατολική Ευρώπη» στο πλαίσιο του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η Περιφέρεια Κρήτης, στo πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο «Αξιοποιώντας τη μετανάστευση για την Ανάπτυξη - Εργαλεία Πολιτικής για το στρατηγικό σχεδιασμό των περιφερειών και των πόλεων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» στο Πρόγραμμα «Νοτιοανατολική Ευρώπη» στα πλαίσια του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
ΚΑΛΕΙ
Κάθε ενδιαφερόμενο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) να υποβάλλει αίτηση για τη δημιουργία λογότυπου (Logo) και οπτικής ταυτότητας (Visual Identity) του εν λόγω Ευρωπαϊκού Προγράμματος.
Το λογότυπο (Logo) θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκφράσει τους σκοπούς του Προγράμματος και να είναι περιεκτικό ως προς το συμβολισμό και το νόημα του εν λόγω έργου.
Η οπτική ταυτότητα (Visual Identity) θα συνοδεύει το λογότυπο και θα εμφανίζεται σε όλα τα έντυπα και το προωθητικό υλικό. Περιλαμβάνει την οπτικοποίηση επιστολόχαρτου, folder, μπλοκ, ταμπελών και λοιπών σχετικών όπως αυτά θα περιγράφονται στο επικοινωνιακό σχέδιο του προγράμματος.
Ο ανάδοχος υποχρεούται να καταθέσει προτάσεις λογότυπου του έργου. Αφού επιλεγεί συγκεκριμένο λογότυπο θα σχεδιαστεί και η σχετική οπτική ταυτότητα του έργου. Τα παραδοτέα (λογότυπο και οπτική ταυτότητα έργου) θα παραδοθούν σε έντυπη, ηλεκτρονική και γραφιστικά επεξεργάσιμη μορφή.
Οι προδιαγραφές και οι κανονισμοί στους οποίους υπόκεινται οι προτάσεις θα είναι σύμφωνες με τον Οδηγό Οπτικής ταυτότητας του προγράμματος (Visual Identity Guidelines). Διαφορετικές εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες ανάλογα με τις διάφορες χρήσεις (διαφορετικά μεγέθη, διάφανο και λευκό φόντο, έγχρωμη και ασπρόμαυρη έκδοση, εναλλαγή χρωμάτων κλπ).
Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με την διαδικασία της οικονομικότερης προσφοράς.
Ο προτεινόμενος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.000,00€ πλέον ΦΠΑ.
Για την υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται:
1. την αίτηση συμμετοχής
2. το συνοδευτικό κείμενο τεκμηρίωσης, αναφορικά με το περιεχόμενο και τους σκοπούς του Ευρωπαϊκού Προγράμματος και
3. τον Οδηγό οπτικής ταυτότητας του προγράμματος
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα σχετικά συνοδευτικά της πρόσκλησης από τα γραφεία της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου της Περιφέρειας Κρήτης και ηλεκτρονικά από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Κρήτης www.crete.gov.gr.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται από την 9/8/2012 ως και 17/8/2012 και ώρα 14.00, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου της Περιφέρειας Κρήτης, Οδός 1770 αρ. 24, ΤΚ 71202, Ηράκλειο, Κρήτης, υπόψη κ. Βλασάκη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Κατερίνα Βλασάκη στο τηλέφωνο: 2813 412419 και στο email avlasaki@pkr.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: