27 Ιουλ 2012

Άγριο φονικό έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε γνωστό μπαρ της Σύρου

Άγριο φονικό έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε γνωστό μπαρ της Σύρου με θύμα τον 42χρονο ιδιοκτήτη του!
Το περιστατικό έγινε σε μπαρ της οδού Πάρου όταν ένας 61χρονος θαμώνας έβγαλε το όπλο του πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και τον σκότωσε!
Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.00 το πρωί ο 61χρονος λογομάχησε με κάποιον άλλον άνδρα τον οποίο περιέχυσε με εύφλεκτο υλικό και τον έβαλε φωτιά τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο. Στην προσπάθεια των παρεβρισκομένων να ακινητοποιήσουν το δράστη, εκείνος έβγαλε όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα τον ιδιοκτήτη του μπαρ, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία της τραγωδίας ήταν η ερωτική σχέση του 61χρονου με 30χρονη γυναίκα, την οποία "πείραζαν" τα δύο θύματα. Αμέσως μετά το περιστατικό ο δράστης πέταξε το όπλο του στο λιμάνι της Σύρου και κατέφυγε στις εγκαταστάσεις του Νεωρίου όπου και εργαζόταν. Εν συνεχεία επιβιβάστηκε σε ταξί και μετέβη στο Γαλησσά προκειμένου να διαφύγει με σκάφος.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου κινητοποιήθηκαν αμέσως και τον καταδίωξαν συλλαμβάνοντάς τον πριν επιβιβαστεί στο σκάφος, ενώ δύτες καταδύθηκαν στο λιμάνι και ανέσυραν το όπλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: