27 Ιουλ 2012

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Κρήτη

Χειροπέδες για ένα φαντάρο και ένα Άγγλο στην Κρήτη για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού. Στα χέρια της Αστυνομίας 14 άτομα. Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βρέθηκε τις τελευταίες 48 ώρες κάτω από άκρα μυστικότητα στο Ηράκλειο ερευνώντας τις πληροφορίες και τα στοιχεία που είχαν προκύψει και που επιβεβαίωναν την ύπαρξη του κυκλώματος στο νησί

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας, που για την ώρα έχει περάσει χειροπέδες σε 14 άτομα  ανάμεσά τους ένας φαντάρος και ένας Άγγλος στην Κρήτη.
Oι έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ξεκίνησαν αθόρυβα και οι πρώτες συλλήψεις έγιναν στην Κρήτη. Στο Ηράκλειο εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη ενός στρατιωτικού που όπως διαπιστώθηκε είχε στο σπίτι του, εμετικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Oι αρχές έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση μεγάλου αριθμού σκληρών δίσκων με "ροζ περιεχόμενο" Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή, είναι ότι σε πολλά βίντεο φαίνεται θάλασσα. Κάτι που κάνει υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να φοβούνται ότι τα βίντεο έχουν τραβηχτεί στη χώρα μας.

Για την ίδια υπόθεση στο Ηράκλειο, συνελήφθη και ένας Άγγλος που όπως διαπιστώθηκε πηγαινοερχόταν τους τελευταίους μήνες στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: