4 Μαΐ 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ

«Σκληρή προσπάθεια και θυσίες, μέσα στην Ευρώπη ή η άτακτη χρεοκοπία και η επιστροφή στη δραχμή» είναι το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Ο επίτιμος αναφέρει ότι ζητούμενο για να τα καταφέρει η χώρα είναι η πολιτική σταθερότητα και μια ισχυρή κοινοβουλευτικά κυβέρνηση.
«Η Ελλάς χρειάζεται μια ισχυρή ευρωπαϊκή πλειοψηφία στο προσεχές κοινοβούλιο, που θα υπερβαίνει τις 180 έδρες και θα δώσει ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας. Έργο της θα είναι σε συνεργασία με την Ευρώπη και μέσα στην Ευρώπη να ανορθώσει τη χώρα» αναφέρει στη δήλωσή του.
«Το υγιές ένστικτο των Ελλήνων τούς οδηγεί να ζητούν με συντριπτική πλειοψηφία την παραμονή της χώρας στο ευρώ» αναφέρει και εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι μπροστά στις κάλπες θα επικρατήσει η λογική.
Ο κ. Μητσοτάκη διαπιστώνει ότι το κυρίαρχο πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα είναι πολιτικό, είναι η ανάγκη να γίνει σεβαστή η δημοκρατική νομιμότητα και το κράτος δικαίου, να εφαρμοστεί ο νόμος της δημοκρατίας. Επισημαίνει, δε, ότι η Αθήνα δεν μπορεί να είναι η μόνη στον κόσμο πρωτεύουσα που το κέντρο της γίνεται γκέτο, «να έχει τρεις διαδηλώσεις την ημέρα και να μένει στο έλεος αναρχικών και κουκουλοφόρων».
Συστήνει δε, τα κόμματα με νωπή τη λαϊκή εντολή να κηρύξουν Αναθεωρητική τη νέα Βουλή και να προχωρήσουν στις αναγκαίες αλλαγές «καθ' υπέρβασην του Συντάγματος και χωρίς τις χρονοβόρες διαδικασίες που το ισχύον Σύνταγμα προβλέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: