29 Απρ 2012

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ



Η Πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκα Τ. Κατσέλη μίλησε το πρωί σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Σπόρτιγκ στη Νέα Σμύρνη.

Η κα. Κατσέλη εξέφρασε τη πεποίθηση ότι η «Κοινωνική Συμφωνία» θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή στις εκλογές της 6ης του Μάη, ώστε, με την είσοδό της στη Βουλή, να μπει «ένα ισχυρό ανάχωμα στον κατήφορο που οδηγεί η πολιτική του Μνημονίου που ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. έχουν συμφωνήσει και υπογράψει».

Επιδίωξη της «Κοινωνικής Συμφωνίας», επεσήμανε η κα. Κατσέλη, είναι «να ανασυγκροτηθεί η προοδευτική παράταξη», ώστε «να προταχθούν προτάσεις που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση απέναντι στο Μνημόνιο της λιτότητας και της μειωμένης εθνικής κυριαρχίας». Η «μάχη είναι πολιτική», τόνισε η κα. Κατσέλη, είναι «μάχη ενάντια στα εξωθεσμικά κέντρα και τη διαπλοκή που φοβούνται την ανεξάρτητη φωνής της Κοινωνικής Συμφωνίας».

Κατά την ομιλία της, η Πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας άσκησε, επίσης, σκληρή κριτική στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί, μία βδομάδα πριν τις εκλογές, να παραπλανήσει τους πολίτες.
«Άλλος είναι ο κ. Βενιζέλος που λίγους μήνες πριν υπέγραψε το δεύτερο Μνημόνιο, και άλλος ο κ. Βενιζέλος που δίνει σήμερα υποσχέσεις στους πολίτες;», τόνισε η κα. Κατσέλη, και εξέθεσε τα 5 ψέματα που ο κ. Βενιζέλος είπε στη χθεσινή του ομιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: