26 Μαρ 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SUPERLEAGUE

       ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  7-2
 Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το λάθος να προηγηθεί μέσα στο «Καραϊσκάκη» και το πλήρωσε ακριβά.

Ο Ολυμπιακός με θρυλική αντεπίθεση, μετέτρεψε το 0-2 στο τελικό 7-2 με τον Μιραλάς να πετυχαίνει καρέ (20’, 51’, 70’, 89’) και να γίνεται πρώτος σκόρερ στην Σούπερ Λίγκα με 18 γκολ!

Τζεμπούρ (49’), Ορμπάιθ (53') και Φουστέρ (80') τα άλλα γκολ της πιο ευρείας φετινής νίκης των Πειραιωτών.

Ναβάρο (13’) και Μάρτινς (16') έδωσαν -προσωρινά- ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στους Αρκάδες, που υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων».

                ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  1-1
 Ο Εργοτέλης πήρε βαθμό από χρυσάφι στα Γιάννινα (1-1) και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία


                       ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟΚ  0-4 
 Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Κέρκυρα, την οποία νίκησε με σκορ 4-0, παραμένοντας μόνος τέταρτος στη βαθμολογία ύστερα από 26 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα.

                      ΑΕΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1-0    
 Η απελευθέρωση της ΑΕΚ από τα προβλήματα έχει δρόμο ακόμα, αλλά η κουβέντα για το… αν θα παίξει πλέι-οφ τελειώνει σιγά-σιγά!

Το γκολ του αγέραστου Λυμπερόπουλου λύγισε 1-0 τον Παναιτωλικό και προσέφερε μια ακόμα απόδειξη του σεβασμού των «κιτρινόμαυρων» στη φανέλα που φορούν.

                       ΔΟΞΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  0-2
Με τον Στέφανο Ναπολεόνι να έχει τρελά κέφια, ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη κόντρα στην Δόξα Δράμας με 2-0, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Σουπερλίγκα. Ο Ιταλός κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι Βοιωτοί, πέτυχε ένα όμορφο γκολ και ήταν μόνιμη απειλή για τους «Μαυραετούς», οι οποίοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου. Εύκολο απόγευμα για τους «πράσινους».


                        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΞΑΝΘΗ 1-0
Έχει βαλθεί να βγάλει τον Ατρόμητο στην Ευρώπη και το δείχνει κάθε Κυριακή. Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του δεν είχε λύσεις απέναντι στην άμυνα της Ξάνθης, ο Κώστας Μήτρογλου με το 15ο γκολ του στην Σούπερ Λίγκα, ίσως και το πιο όμορφο, χάρισε ένα ακόμα τρίποντο στους Περιστεριώτες κόντρα στην Ξάνθη, 1-0.



                         ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  0-1


Με πανέμορφο γκολ του Κλέιτον στο 18’ και αρκετές κλασσικές ευκαιρίες οι πράσινοι πήραν το τρίποντο στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: