28 Μαρ 2012

ΟΙ MINOISTAS ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΤΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ανοιξιάτικο ραντεβού δίνουν οι Minoistas την Κυριακή 1η Απριλίου στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα βρίσκονται από τις 10.00 το πρωί ως τις 12.00, προσφέροντας χρώμα και ανοιξιάτικες μυρωδιές!

Μπροστά από το άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη, μέλη των Minoistas θα περιμένουν κάθε πολίτη που θέλει να "πρασινίσει" το μπαλκόνι ή το παρτέρι του. Συνολικά θα μοιραστούν 1.000 φυτά, προσφορά τεσσάρων ανθοπωλών και φυτωριούχων της πόλης μας, για να μετατρέψουμε την γκρίζα πόλη μας σε ένα μπαξέ.

Η συμβολική αυτή κίνηση σκοπό έχει να κινητοποιηθούν οι πολίτες και να ασχοληθούν με το περιβάλλον, την φύση και τις μυρωδιές των λουλουδιών. Τα φυτά θα διανέμονται δωρεάν προκειμένου να ζωντανέψουν ξανά τα παραμελημένα παρτέρια, οι ταράτσες, οι βεράντες, τα παράθυρα...

Την προσπάθειά στηρίζουν μέχρι αυτή την στιγμή: ο φυτωριούχος κ. Χαχλάκης Στυλιανός (Καρτερός), τα ανθοπωλεία Βεκράκης (Έβανς), Cactus Center-Παπαδάκης Αλέξανδρος (Καρτερός) και η κ. Μαρίνα Καλουδάκη-Πετράκη (Κνωσσού), ενώ οποιοσδήποτε ανθοπώλης ή φυτωριούχος ενδιαφέρεται να συμμετέχει προσφέροντας φυτά, μπορεί να έρθει την Κυριακή στην πλατεία Ελευθερίας ή να επικοινωνήσει με τους minoistas στο minoistas@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: