5 Σεπ 2012

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Οχημάτων Εποχής διοργανώνει το πρώτο Ιστορικό Ράλι Λασιθίου-Ορεινή Κρήτη 2012

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Οχημάτων Εποχής διοργανώνει το πρώτο Ιστορικό Ράλι Λασιθίου-Ορεινή Κρήτη 2012. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
* Παρασκευή:
11.00 αναχώρηση για την πρώτη ορεινή εξόρμηση στο Οροπέδιο Καθαρού. Πρώτος σταθμός στην Κριτσά για ένα κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κριτσάς
12.10 Αναχώρηση με σταθμό ανασυγκρότησης σε υψόμετρο 750 μέτρων, ξεκούραση και ξενάγηση για την χλωρίδα και την πανίδα της Κρήτης από τον πρώην Μαραθωνοδρόμο και φυσιοδίφη Γιώργο Αφορδακό.
12.30 Αναχώρηση για το Καθαρό, ξενάγηση για τα παλαιοντολογικά ευρήματα από τον κ. Γιάννη Σιγανό τον οποίο θα τιμήσει ο Σύλλογος.
* Σάββατο:
10.45.Αναχώρηση με σκοπό την έκθεση των οχημάτων στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου
12.15 αναχώρηση για τη Σπιναλόγκα και ξενάγηση .
* Κυριακή
10.00 Αναχώρηση για τον Μουσειακό Πολυχώρο του Συλλόγου στα Έξω Λακώνια όπου θα γίνει συνάντηση με τα μέλη του ΠΑΣΟΕ. Τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, κέρασμα από τον Σύλλογο.
11.30 Εκκίνηση του ράλι με τερματισμό το οροπέδιο Λασιθίου στην ταβέρνα «Σελί Αμπέλου». Μικρή στάση στο χωριό Ποτάμους για κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έξω Ποτάμων.
17.00 Απονομές

Δεν υπάρχουν σχόλια: