30 Απρ 2013

ΟΦΗ-Πλατανιάς:0-2 στο μεταξύ τους φιλικό στο «Γεντί Κουλέ»

Τον αέρα του ΟΦΗ έχει πάρει φέτος ο Πλατανιάς, καθώς επικράτησε στο μεταξύ τους φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» με 2-0, για τρίτη φορά φέτος.
Και τα δύο γκολ της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη σημείωσε ο Τσιντί Ονιέμα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Νιγηριανός έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 10’ με τον Λαμπάρθε να βγάζει με κάθετη μπαλιά τον Τσιντί σε θέση βολής και να πλασάρει για τομ0-1. Στο 39’ ο Ναζλίδης έδωσε την ασίστ στον Νιγηριανό κι εκείνος έγραψε το 0-2.
Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός, καθώς και οι δυο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές. Τέλος, ο Βραζιλιάνος επιθετικός που επρόκειτο να δοκιμαστεί από τον Πλατανιά δεν εμφανίστηκε, οπότε μάλλον η δοκιμή του οδηγείται σε ναυάγιο.
ΟΦΗ: Συνάνης, Κολιακουδάκης, Χατζηκοσμάς, Κουρδάκης, Βερόν, Μακρής Νύχταρης, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης,
Έπαιξαν στο β’ ημίχρονο και οι: Καπουράνης, Φαζός, Βιτώρος, Ζορμπάς, Κανούλας, Ροβύθης, Μονιάκης, Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Αριανούτσος
Πλατανιάς: Κηπουρός (29’ Λαζαρίδης/ 60’ Ζάλουντοκ), Αργυρόπουλος (46’ Ντεντάκης), Κανακούδης (46’ Κουρτεσιώτης), Τζανής (46’ Ποτουρίδης), Δημήτρης (46’ Στόλερ), Δέντσας (46’ Τετέ), Λαμπάρθε (46’ Γκονζάλες), Γιάννου (46’ Κάλαϊτζιτς), Μαραγκουδάκης (46’ Μπέλιτς), Ονιέμα (46’ Αναστασάκος), Ναζλίδης (46’ Αγκιλέρα)

πηγή:onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια: