29 Μαρ 2013

Σητεία: Αποθήκη πυρομαχικών το σπίτι του

Mέχρι και οβίδα είχε στην κατοχή του ένας 55χρονος από τη Σητεία που είχε μετατρέψει το σπίτι του σε ...αποθήκη στρατοπέδου.

Ο συλληφθείς, εκτός από όπλα, είχε και φυσίγγια, και κενά φυσίγγια στοιχείο που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της αναγόμωσης, το οποίο και εξετάζουν οι αρχές.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομίας:

Στο πλαίσιο των δράσεων αλλά και του ειδικότερου σχεδιασμού για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Κ.Α.Ε.) Σητείας, συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες έναν 55χρονο, καθώς, σε έρευνα που έγινε στην οικία του σε περιοχή της Σητείας, κατασχέθηκαν όπλα, πλήθος φυσιγγιών, εξαρτήματα & είδη οπλισμού.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα κυνηγετικό όπλο, δύο όπλα, τύπου πιστόλια, 94 πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 984 κενά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μία οβίδα, 256 συνδετήρες πολεμικών φυσιγγίων (εξοπλισμός αποθήκευσης), για πυροβόλα όπλα και είδη οπλισμού (γεμιστήρες, θήκες πιστολιών, εξαρτήματα όπλων, είδη συντήρησης).

Ο 55χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.


www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: