26 Φεβ 2013

Περιφέρεια - πρότυπο στην καταπολέμηση των κουνουπιών η Κρήτη

Ως Περιφέρεια πρότυπο για λήψη έγκαιρων μέτρων πρόληψης- καταπολέμησης των κουνουπιών χαρακτηρίστηκε η Περιφέρεια Κρήτης σε πανελλήνια συνάντηση στην Αθήνα, μεταξύ των στελεχών των 13 Περιφερειών, παρουσία του Υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου, της γενικής γραμματέας του ίδιου Υπουργείου Χριστίνας Παπανικολάου, του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Γιάννη Ιωαννίδη, της Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Τζ. Κρεμαστινού,  και διευθυντικών στελεχών του Υπουργείου Υγείας.

Στη σύσκεψη, για την οργάνωση της νέας «εκστρατείας» προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και οι διευθυντές υγείας αναφέρθηκαν με θετικά σχόλια για τις καινοτόμες δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης στον τομέα αυτό δίνοντας έμφαση στην παραγωγή και στην θετική απήχηση που έχει η παραγωγή τηλεοπτικού σποτ.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι των υγειονομικών υπηρεσιών της χώρας έδειξαν ενδιαφέρον και ζήτησαν από τον παριστάμενο διευθυντή δημόσιας υγείας Κρήτης Νίκο Καμπάνη να τους δοθεί από την Περιφέρεια Κρήτης το δικαίωμα να διασκευάσουν το λογότυπο, και να χρησιμοποιήσουν το τηλεοπτικό σποτ στα μέσα ενημέρωσης των περιοχών τους.

Το συγκεκριμένο σποτ στο οποίο «πρωταγωνιστούν» μικρά παιδιά εκπέμπει μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους για την πρόληψη και καταπολέμηση των κουνουπιών ενώ η Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει επισημάνει ότι τέτοιες πρωτοβουλίες χρήζουν επιβράβευσης και περαιτέρω διάδοσης.



www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: