9 Φεβ 2013

Έκλεψαν… 28 τόνους μελιού στην Κρήτη


meliΤην αδιανόητη ποσότητα των 28 τόνων μελιού έκλεψαν άγνωστοι από αποθήκη στα Βορίζια του Ηρακλείου Κρήτης, χωρίς, παραδόξως, κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό!

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στην αποθήκη με το μέλι, βρήκαν τα κλειδιά του φορτηγού αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο και με το κλαρκ που βρισκόταν μέσα στην αποθήκη φόρτωσαν τη μεγάλη ποσότητα που ήταν αποθηκευμένη σε παλέτες, κι εξαφανίστηκαν.

Το αυτοκίνητο εντόπισαν οι αρχές, σήμερα, στο δρόμο Ηρακλείου - Μεσσαράς, λίγο πριν τη διασταύρωση για τις Δαφνές, όπου εικάζεται ότι οι δράστες είχαν δεύτερο φορτηγό όπου μεταφόρτωσαν το μέλι.

Η ζημιά για τον ιδιοκτήτη του μελιού είναι τεράστια (υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ), αν σκεφτεί κανείς ότι στη χονδρική το μέλι πωλείται έναντι 6-7 ευρώ το κιλό, ενώ στη λιανική περίπου έναντι 10 ευρώ.

Όπως είπε ο πατέρας του ιδιοκτήτη, κανένας δεν αντιλήφθηκε τίποτα καθώς η αποθήκη βρίσκεται στην άκρη του χωριού. Κάποιος γείτονας, μόνο, ξύπνησε και είδε το φορτηγό, αλλά διαπιστώνοντας ότι ήταν το φορτηγό του γιου, δεν υπέθεσε κάτι "πονηρό".

Η αστυνομία ερευνά το περίεργο αυτό συμβάν.

Πηγή: Cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: