27 Νοε 2012

Στο πλευρό της ΠΟΕ-ΟΤΑ ο Π. Καμμένος


Την αλληλεγγύη του προς τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για διαθεσιμότητες εκτελώντας εντολές της τρόικας, την ίδια στιγμή οι κομματάρχες των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης διορίζουν 15.000 άτομα μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

«Την ίδια στιγμή που ο κ. Φούχτελ μιλάει για εξυγίανση στους δήμους, το ίδιο βράδυ της σύλληψης των εργαζομένων που αντιστάθηκαν στην επίσκεψη του και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, συνέτρωγε με τον επιχειρηματία στον οποίο έχει υποσχεθεί να δώσει τη διαχείριση των σκουπιδιών. Κάνουν στην Ελλάδα μπίζνες σε βάρος του ελληνικού λαού», σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ανέφερε επίσης ότι το κόμμα του θα είναι αύριο συμπαραστάτης στη δίκη των εργαζόμενων για τον προπηλακισμό του Γερμανού πρόξενου. «Το μόνο που έκαναν ήταν να αντισταθούν στην παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Στην ουσιαστική παραχώρηση της εργασίας στις εταιρείες των συνεταίρων των πολιτικών, των Ελλήνων και των Γερμανών που έρχονται εδώ για να καταλύσουν το Σύνταγμα», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος τόνισε ότι η Ομοσπονδία θα αγωνισθεί «μέχρι τέλους» ώστε να μην υπάρξει καμία απόλυση ή διαθεσιμότητα.

«Είμαστε αποφασισμένοι μέχρι τέλους να βρισκόμαστε στο πεζοδρόμιο, ότι και να κάνουν, είτε με διώξεις, είτε με καταστολή, είτε με τρομοκρατία, είμαστε αποφασισμένοι να τους παλέψουμε και αυτό θα το κάνουμε» επισήμανε, αρκεί όπως είπε, να συνταχθούν με την ΠΟΕ-ΟΤΑ και οι πολιτικές δυνάμεις που αγωνίζονται εναντίον του μνημονίου.




www.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: