27 Νοε 2012

Ασυνείδητος παρέσυρε 13χρονη ποδηλάτισσα και έφυγε

Με έρευνες  σε όλο το Αγρίνιο προσπαθούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας να ανακαλύψουν τα στοιχεία ενός ασυνείδητου οδηγού, που παρέσυρε με ένα μαύρο Fiat Punto μια 13χρονη ποδηλάτισσα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και εξαφανίστηκε αφήνοντάς την αβοήθητη.

Η ανήλικη μαθήτρια στάθηκε τυχερή, καθώς δεν υπέστη χωρίς σοβαρά τραύματα. Μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η παράσυρση έγινε μπροστά σε αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι περιέγραψαν στους αστυνομικούς το αυτοκίνητο που χτύπησε και εγκατέλειψε την 13χρονη.

Θύματα τροχαίου έπεσαν τρεις αθλητές ποδηλασίας από την Καλαμάτα, καθώς επέστρεφαν από αγώνα που είχαν δώσει στα Γιάννενα. Το τζιπ που τους μετέφερε μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο 127ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψος του Μενιδίου και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μια νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες! Οι τρεις ποδηλάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος και παρέμεινε για νοσηλεία.



www.protothema.gr

1 σχόλιο:

Nikos είπε...

Πρέπει να προσέχει πλέον ο κόσμος όταν οδηγεί, ειδικά μέσα στην πόλη. Η ταχύτητα του οχήματος πρέπει να είναι τέτοια ώστε να προλάβεις να σταματήσεις εάν ένα παιδί ή ποδήλατο εμφανιστεί ξαφνικά πίσω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Μπορεί να είναι το ίδιο το παιδί σου!!