30 Σεπ 2012

Οι τουριστικές περιοχές του Δήμου Αγίου Νικολάου γιόρτασαν τον Τουρισμό

Ο τουρισμός μας αφορά όλους
αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν φέτος η οργανωτική επιτροπή της τουριστικής προβολής του Δήμου, η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση του Δήμου Αγίου Νικολάου και όλοι όσοι συνέβαλλαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Τουρισμού που πραγματοποιήθηκαν από τις 23 έως τος 28 Σεπτεμβρίου 2012. Τις εκδηλώσεις  πρακολούθησαν εκατοντάδες επισκέπτες και ντόπιοι και απόλαυσαν το πλούσιο πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει δεκάδες συμπολίτες μας.


Καλό Χωριό γιόρτασε τον τουρισμό

Εναλλακτικός Τουρισμός - Ένας καινούργιος χώρος τουρισμού και αθλητισμού στο Καλό Χωριό
Το πρωί της Κυριακής, 23 Σεπτεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκαν τα "Εγκαίνια του Αναρριχητικού πεδίου Πέζας" στο Καλό Χωριό, οι επισκέπτες και οι καλεσεμένοι ξεναγήθηκαν στο πεδίο ενώ ακολούθησε επίδειξη αναρρίχησης στα απόκρημνα και απότομα βράχια που κόβουν την ανάσα στους θεατές και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στους λάρεις του αθλήματος.

kalohoriopeza493.jpg

Γευστικές Δημιουργίες με κρεμμύδι 
Το απόγευμα συνεχίστηκε στο Καλό Χωριό το εορταστικό πρόγραμμα του τουρισμού με τη γιορτή Κρεμμυδιού όπου οι γυναίκες του Καλού Χωριού και της Πρίνας είχαν ετοιμάσει παραδοσιακές συνταγές με βάση το κρεμμύδι.

kaloxoriopit7844.jpg

Μία πρωτότυπη οικολογική βράβευση

kaloxoriopit7842.jpg
as3380.jpg

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σγουρός Μιχάλης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Μιχάλης Κουρίνος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού κ. Μαρία Καφετζάκη Βράβευσαν με τιμητική πλακέτα τον Μανόλη Καβουσανό, ο οποίος δώρισε και εγκατέστησε ο ίδιος με δικά του έξοδα, φωτοβολταϊκά συστήματα στη στέγη του Δημοτικού Σχολείου Καλού Χωριού. Τα έσοδα από την πράσινη ενέργεια θα διατείθενται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Ακολούθησε Κρητικό γλέντι στην πλατεία του Ίστρον και προσφέρθηκε κέρασμα από επιχειρήσεις του καλού Χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: