5 Σεπ 2012

Μουσικό καλοκαίρι στην πλατεία Κοραή Ηρακλείου

Ένα φεστιβάλ ψυχαγωγίας που φιλοξενεί σημαντικά ονόματα από τον χώρο της μουσικής γίνεται πλέον θεσμός που μετρά τρία χρόνια ζωής, ενσωματώνοντας όμως και την κοινωνική προσφορά στο πνεύμα των δύσκολων καιρών που ζούμε.

Στην πλατεία Κοραή, τους τρεις μήνες του καλοκαιριού, από 27 Ιουνίου έως 12 Σεπτεμβρίου, τα πέντε καταστήματα "το Μήλον της Έριδος", "La Brasserie", "Νότος", «Stone» και «Ο Αντίποδας», υπό την αιγίδα της Πρώτης Δημοτικής Κοινότητας του δήμου Ηρακλείου, φιλοξενούν 10 δωρεάν για το ηρακλειώτικο κοινό συναυλίες, με στόχο να δώσουν πολιτιστική ζωή στην περιοχή.
-Στις 5 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Κοραή έρχεται ο καταξιωμένος συνθέτης και δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών της κρητικής μουσικής, Μιχάλης Φραγκιαδάκης με το συγκρότημα του "Πύλη του ήχου" σ' ένα μουσικό ταξίδι σε μονοπάτια που έχουν βαδίσει αθάνατες μορφές της κρητικής μουσικής, του χθες αλλά και του σήμερα.

-Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις στην πλατεία Κοραή κλείνουν με την «Άλλη μπάντα». Μια "Άλλη μπάντα" που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις ερμηνεύοντας τα μέλη της δικά τους τραγούδια αλλά και από όλη την καλή ελληνική μουσική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: