11 Σεπ 2012

Συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του συσσιτίου στο Δημοτικό κατάστημα Σούδας: από το Δήμο Χανίων

Συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων κι έτοιμων γευμάτων από τον Δήμο Χανίων, τη Δημοτική Ενότητα Σούδας και τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου Σούδας, που υποστηρίζεται από τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με στόχο την ενίσχυση του συσσιτίου που παρέχεται σε άπορους συμπολίτες μας στο Δημοτικό Κατάστημα Σούδας.
Με την ευκαιρία, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στους κ.κ. Μιχάλη Μπαλαντινάκη («Κτήμα Μπαλαντίνος», πρώην «Γλεντοξημερώματα» στο Βαρύπετρο), Μιχάλη Ιωσηφίδη (Μεσογειακές Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε., Water Park Λιμνούπολη), Σωτήρη Σωτηρόπουλο (Εστιατόριο «Εδέμ» στο Καλαμάκι), αδελφούς Πιπεράκη (Κέντρο Διασκέδασης «Έσπερος», στο 30ο χλμ. Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου) και Κυριάκο Παπασηφάκη-Γιώργο Κανατάκη (Κέντρο Διασκέδασης «Πορτοκάλι», στον Πλατανιά) για τις αξιέπαινες προσφορές τους.
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό κι ελπιδοφόρο να υπάρχουν σήμερα ευαισθητοποιημένοι Άνθρωποι, οι οποίοι σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία συμπαραστέκονται και στηρίζουν όσους βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη. Μόνο με πνεύμα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να δημιουργήσουμε και πάλι τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη κι ευημερία.
Η Δημοτική Αρχή Χανίων έχει δεσμευτεί να συνεχίσει και να εντείνει τις προσπάθειες ανακούφισης των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας, οργανώνοντας νέες πρωτοβουλίες κοινωνικής υποστήριξης και υλοποιώντας δράσεις ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων. Ταυτόχρονα, με στοχευμένες ενέργειες, επιδιώκει να συμβάλλει στη στήριξη της τοπικής οικονομίας.
Σε αυτόν τον διαρκή αγώνα είναι προνόμιο να υπάρχουν τέτοιοι άξιοι αρωγοί, έτοιμοι να στηρίξουν τις προσπάθειες του Δήμου. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους, κάνοντας πράξη την αντίληψη ότι «ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: