14 Σεπ 2012

Υπεγράφη το πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής για χρήση του δημοτικού σχολείου Αντισκαρίου στο δήμο Φαιστού

Yπεγράφη το πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής για χρήση του Δημοτικού Σχολείου Αντισκαρίου. Παρούσα στην παράδοση του νέου διδακτηρίου ήταν η Δήμαρχος Φαιστού   κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη συνοδευόμενη από δύο αντιδημάρχους.
Στο τόπο εκτέλεσης του έργου παρευρέθησαν επίσης μηχανικοί της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και η επιβλέπουσα του έργου. Το έργο κατασκευάστηκε σε οικόπεδο που βρίσκεται εντός του οικισμού Αντισκαρίου του Δήμου Φαιστού έχοντας συνολική επιφάνεια κάλυψης 303,85 τμ.
Το κτήριο του σχολείου περιλαμβάνει 3 αίθουσες διδασκαλίας, 1 αίθουσα εκδηλώσεων, 1 γραφείο δασκάλων καθώς και τουαλέτες. Στον αύλειο χώρο του σχολείου επίσης κατασκευάστηκε γήπεδο μπάσκετ και έγινε επίστρωση του με τσιμεντόπλακες.
Η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη η οποία και  υπέγραψε την διοικητική παραλαβή του σχολείου δήλωσε: «το συγκεκριμένο σχολείο είναι ένα νέο κτήριο που τηρεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας εγκατάστασης και μπορεί να φιλοξενήσει τα παιδία του Αντισκαρίου. Η Δημοτική Αρχή θεωρώντας το τομέα της παιδείας πρωταρχικής σημασίας παραλαμβάνει ένα υπερσύχρονο σχολείο το οποίο θα το διαθέσει για τις ανάγκες των μαθητών της περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: