28 Σεπ 2012

Σύλληψη τριών ατόμων συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια στα Χανιά κατασχέθηκαν επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Συνελήφθησαν, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 58χρονος  συνιδιοκτήτης καταστήματος, «Καφενείο - ιντερνετ καφέ», 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και 52χρονος, πελάτης του καταστήματος, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ αναζητείται 60χρονος συνιδιοκτήτης του καταστήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, διενεργήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφενείο – ιντερνετ καφέ», ιδιοκτησίας του 60χρονου και του 58χρονου όπου κατελήφθη, η 32χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία σε χώρο του καταστήματος επτά (7) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το λογισμικό πρόγραμμα τυχερών παιγνιδιών «Φρουτάκια» σε διάφορες παραλλαγές, επιτρέποντας τη συμμετοχή στο εν λόγω τυχερό παίγνιο, στον 52χρονο πελάτη του καταστήματος.
Από τον αστυνομικό έλεγχο, προέκυψε επιπλέον ότι, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος είχαν θέσει σε λειτουργία αυτό, στερούμενοι άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια Δημοτική Αρχή.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Επτά (7) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές,
  • Μία πρόχειρη χειρόγραφη σημείωση, όπου αναγράφονταν τα διακινούμενα χρηματικά ποσά από τους παίκτες και
  • Μία σημείωση με τον κωδικό ενεργοποίησης των τυχερών παιγνίων.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: