10 Σεπ 2012

Εξηγήσεις Τ.Ε.Ε. για μεταστέγαση Πολεοδομίας του Δήμου Χανίων

Στην ανακοίνωσή του Τ.Ε.Ε. αναφέρεται ότι «η Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Κ., λαμβάνοντας υπόψη τον ρόλο του Τ.Ε.Ε. ως θεσμοθετημένου τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας και του πολίτη, σε συνέχεια των σχετικών παρεμβάσεων για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου μας, προχώρησε στην αναλυτική παρέμβασή της που αφορούσε στη μεταστέγαση της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου Χανίων και μαζί μ’ αυτή και της Τεχνικής Υπηρεσίας. Κατόπιν της απαντητικής επιστολής του σωματείου των εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., η Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Κ., με απόφασή της στη συνεδρίαση της 30-8-2012 σημειώνει τα εξής:
Η έγγραφη παρέμβασή μας, όπως ξεκάθαρα αναφέρεται, αποτελεί παρέμβαση της Διοικούσας Επιτροπής προς τον δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, κατόπιν σχετικής απόφασής της και δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις του προέδρου της.
Αφορά, σύμφωνα και με τον τίτλο της, τη μεταστέγαση της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου Χανίων και μαζί μ’ αυτή και της Τεχνικής Υπηρεσίας, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και των συναλλασσόμενων και όχι τη μεταστέγαση ή μη των γραφείων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Αποτελεί επίσημη δημόσια παρέμβαση που βασίζεται σε συγκεκριμένη επιχειρηματολογία -για την οποία δεν παρατέθηκαν αντεπιχειρήματα, αλλά πλήθος από υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προσωπικά προς τον πρόεδρο του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Κ.- και αφορά στην, κατά την τεκμηριωμένη άποψη του Τ.Ε.Ε., καλύτερη δυνατή λειτουργία υπηρεσιών κρίσιμων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου μας. Αυτό άλλωστε προστάζει και ο ρόλος μας ως θεσμοθετημένος τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας και του πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: