11 Σεπ 2012

Συνελήφθη 50χρονος υπήκοος Αλγερίας για κατοχή, διακίνηση & εμπορία ναρκωτικών ουσιών, στα Χανιά.

Συνελήφθη στα Χανιά από αστυνομικούς της δίκυκλης αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων (ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 50χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλγερίας, κατηγορούμενος για κατοχή, διακίνηση & εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε επικείμενο έλεγχο από ανωτέρω αστυνομικούς, ο 50χρονος έρριψε στο έδαφος πέντε  αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού καθαρού βάρους επτάμιση  γραμμαρίων και επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους δύο γραμμαρίων σε μία  αυτοσχέδια συσκευασία.
Σε έρευνα που ακολούθησε στη συνέχεια στην οικία του ίδιου και του σύνοικου του, 30χρονου ομοεθνή του, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων με τη συνδρομή και αστυνομικού σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους εκατόν εβδομήντα έξι (176) γρ.
  • Εκατόν δώδεκα (112) κενές νάιλον συσκευασίες, όμοιες με εκείνες που χρησιμοποίησε ο 50χρονος για τη μεταφορά της κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των εκατόν τριάντα (130) ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών,
  • ένα πλαστό Δελτίο Ταυτότητας αλλοδαπής Χώρας που έφερε φωτογραφία του συλληφθέντα,
  • ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
Ο 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος απουσίαζε κατά τον έλεγχο - έρευνα και αναζητείται, ενώ σε βάρος του έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος εμφάνισης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων από κ. Ανακριτή Χανίων για άλλη υπόθεση ναρκωτικών.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: