7 Αυγ 2012

Μέχρι το 2015 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο λιμάνι της Σούδας και στο αεροδρόμιο Χανίων

Μέχρι το 2015 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο λιμάνι της Σούδας και στο αεροδρόμιο Χανίων, οι οποίες θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού καθώς και στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας.
Αυτό επεσήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, προχθές,  σε εκπροσώπους της εταιρείας «Αzamara Club Cruises», τα κρουαζιερόπλοια της οποίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, έχουν συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης του τόπου μας.
Οι εκπρόσωποι της  «Αzamara Club Cruises» επισκέφτηκαν τον κ. Βουλγαράκη με σκοπό την οργάνωση μίας μεγάλης εκδήλωσης, με πρωτοβουλία της εταιρείας και των συνεργατών της στα Χανιά, στο τέλος του φετινού προγράμματός της. Τότε προβλέπεται να αφιχθεί στα Χανιά ένα κρουαζιερόπλοιο το οποίο μεταφέρει αποκλειστικά επιβάτες υψηλής εισοδηματικής στάθμης, τους οποίους η εταιρεία σκοπεύει να τιμήσει με τη συγκεκριμένη δράση.
Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η άρτια οργάνωση της εκδήλωσης στην περιοχή του ενετικού λιμένα των Χανίων και οι εκπρόσωποι της εταιρείας ζήτησαν από τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων τη στήριξή του για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.
Ο κ. αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η δράση αποτελεί μια ευκαιρία να γνωρίσουμε στους επισκέπτες αυτούς τα Χανιά μας, την παραγωγική μας δραστηριότητα, τον πολιτισμό μας, το φυσικό μας πλούτο και την ξεχωριστή κρητική διατροφή. Διαβεβαίωσε τα στελέχη της εταιρείας για τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας και υπογράμμισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα βοηθήσουν ώστε να γίνουν τα Χανιά, ένας από τους πρώτους προορισμούς του «Τουρισμού της κρουαζιέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: