27 Ιουν 2012

Άδεια απόπλου περιμένει η Cretan Lines

Αίτημα για την άδεια απόπλου του πλοίου ΕΛΛΗ Τ. έχει υποβάλει η ναυτιλιακή εταιρεία Cretan Lines στο Υπουργείο Ναυτιλίας και περιμένει την έγκρισή του, προκειμένου να γίνει ο τελευταίος έλεγχος από το νηογνώμονα και το πλοίο να έρθει επιτέλους στο Ρέθυμνο.
Αυτό σημείωσε στην Κρητική Επιθεώρηση ο πρόεδρος της Cretan Lines, Γιάννης Νικολούδης, με τον οποίο επικοινωνήσαμε χθες, με στόχο να απαντηθεί το ερώτημα εκατοντάδων ρεθυμνιωτών που αγωνιούν και καθημερινά ρωτούν για το πότε θα δέσει τελικά το πλοίο στη μαρίνα.
Ο κ. Νικολούδης υποστήριξε ότι το πρόβλημα με την επίσχεση εργασίας που είχαν κάνει οι εργαζόμενοι της προηγούμενης πλοιοκτήτριας έχει ξεπεραστεί, αφού η κινητοποίηση έληξε μετά την πληρωμή των ναυτεργατών.
Συμπλήρωσε, δε, πως όσα ακούγονται για προβλήματα αυτού του είδους ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, ενώ πρόσθεσε πως η εταιρεία περιμένει τις τελικές εγκρίσεις για να μπορέσει το πλοίο να αναχωρήσει από την προβλήτα της Δραπετσώνας. Εκεί, άλλωστε, βρίσκεται περίπου δύο μήνες, αφού πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες και οι πρώτοι απαραίτητοι έλεγχοι από τον νηογνώμονα.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα, τις οποίες έχουν τραβήξει φίλοι της εταιρείας που βρίσκονται στην Αθήνα και τις έχουν αναρτήσει στο γκρουπ της Cretan Lines στο facebook, ήδη το πλοίο φέρει τα διακριτικά της εταιρείας και περιμένει το τελικό «OK».
Ο κ. Νικολούδης δεν θέλησε να μιλήσει για συγκεκριμένη ημερομηνία άφιξης του πλοίου στο Ρέθυμνο, ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα αυτό να καταστεί δυνατό ακόμα και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν, στη συνέχεια, το συντομότερο δυνατό, είπε ο ίδιος στην Κ.Ε.
www.goodnet.gr - Αγγελικής Καλλέργη

Δεν υπάρχουν σχόλια: