23 Μαΐ 2012

Ο Κ. Σκανδαλίδης υπεύθυνος για τις εκλογές στην Κρήτη

Τις προεκλογικές διαδικασίες στο σοβαρά «τραυματισμένο» ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη θα επιβλέψει ο Κώστας Σκανδαλίδης, που ορίστηκε υπεύθυνος για την Κρήτη από την Ιπποκράτους και χθες έκανε την πρώτη του επίσκεψη στο Ηράκλειο.
Ο κ. Σκανδαλίδης είχε επαφές με στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής του Ηρακλείου, όπου άκουσε τα προβλήματα που έχουν ανακύψει πριν και κυρίως μετά την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, οπότε και το ΠΑΣΟΚ καταποντίστηκε σε ποσοστά, παρότι διατήρησε την πρωτιά στους τρεις από τους τέσσερις νομούς του νησιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σκανδαλίδης πρόκειται να επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, και το νομό Ρεθύμνου, προκειμένου να έχει επαφές με τα τοπικά στελέχη με στόχο την καλύτερη οργάνωση ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Βασικός στόχος για το ΠΑΣΟΚ είναι να καταφέρει να μην έχει περαιτέρω διαρροή ψήφων στις εκλογές του Ιουνίου, αφού τα ποσοστά του κατρακύλησαν ήδη σε μεγάλο βαθμό και δεν υπάρχουν περιθώρια, μετά και την συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: