25 Απρ 2012

ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ

Το δικό του "ΟΧΙ" στο δικομματισμό, ώστε να μην υπάρξει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, επανέλαβε σήμερα από το Ρέθυμνο, ο πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του ενιαίου παλλαϊκού μετώπου, Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος στη διάρκεια της ομιλίας που έκανε στο "σπίτι του πολιτισμού", παρουσίασε και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του στο νομό, κυρίους Στέλιο Μανιά και Μανόλη Παρασύρη.
Όπως τόνισε ο κ. Καζάκης για πρώτη φορά τώρα υπάρχει η δυνατότητα τα δύο μεγάλα κόμματα που στηρίζουν, όπως είπε, τις λογικές των μνημονίων και τα δανειακών συμβάσεων να μην συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσοστό που θα τους εξασφαλίσει την αυτοδυναμία, καλώντας παράλληλα το λαό να στείλει με την ψήφο του,
Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ εξηγώντας τις βασικές θέσεις του κόμματός του, τόνισε πως τάσσεται υπέρ της διαγραφής του χρέους, υπέρ της ανατροπής του συνόλου των συμφωνιών που έχουν δεσμεύσει τη χώρα από τον Μάη του 2010 και μέτα, καθώς και υπέρ της άμεσης εξόδου από το ευρώ.

Εμμένοντας στις θέσεις του κόμματός του, ο Δημήτρης Καζάκης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της δημοκρατίας, λέγοντας πως δημοκρατία για τον ίδιο σημαίνει η δυνατότητα άσκησης εξουσίας από τον ίδιο το λαό.

Ο ίδιος κάλεσε τους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων, που υποστηρίζουν πως το μνημόνιο ήταν μονόδρομος, να δώσουν μια σειρά εξηγήσεων για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια: