26 Απρ 2012

ΒΕΒΑΙΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Απολύτως βέβαιη για την είσοδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Βουλή εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από το Ηράκλειο της Κρήτης. Δήλωσε επίσης αποφασισμένη να μην επιστρέψει στη Νεά Δημοκρατία.

Η κ. Μπακογιάννη έκανε την αυτοκριτική της, ανέφερε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία δεν είναι σημαία ευκαιρίας, αλλά ένα κόμμα το οποίο κτίστηκε με σκληρή δουλειά από ανθρώπους μάχιμους και εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ λέγοντας ότι «δεν είναι πλέον το κόμμα, το οποίο αυτή υπηρέτησε, αλλά μια ιδιωτική ομάδα η οποία θεωρεί ότι μπορεί να φέρει τον κ. Συμπιλίδη μέσα στα ψηφοδέλτια της». Όπως είπε η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων έχει κάνει την αυτοκριτική της από τη πρώτη ημέρα της ίδρυσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας. «Το κόμμα» ,είπε, «που κάποτε υπηρέτησα σήμερα δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό με το κόμμα που ήξερα. Το κόμμα που ήξερα ήταν μια μεγάλη πολυσυλλεκτική δημοκρατική παράταξη, σήμερα υπάρχει μια ιδιωτική ομάδα η οποία θεωρεί ότι μπορεί να φέρει τον κ. Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και μετά την κατακραυγή να παίρνει πίσω τον κ. Συμπιλίδη, αποδεχόμενο ουσιαστικά ότι είναι ο άνθρωπος που έριξε την πιο μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που είχε την τελευταία 20ετια ο τόπος».
Σημείωσε ότι «η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών και μίλησε «για ποσοστά που κανείς δεν θα περιμένει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: