25 Απρ 2013

Εργοτέλης: «Όλοι μαζί για τη νίκη!»

Για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί τη M. Δευτέρα στο «Παγκρήτιο», για την 37η αγωνιστική της Football League ζουν και αναπνέουν άπαντες στον Εργοτέλη.

Μάλιστα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με σημερινή της ανακοίνωση ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου τους για το ματς με τους ερυθρόλευκους της Μαγνησίας.

Παράλληλα ενημέρωσε ότι όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη Μ. Δευτέρα ο Εργοτέλης δίνει ένα από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η τεράστια προσπάθεια όλων μας για την επίτευξη του στόχου βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της.

Είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε βροντερό «παρών» στις εξέδρες και να γίνουμε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Όλοι μαζί για τη νίκη!

Τα εισιτήρια του αγώνα της Μ. Δευτέρας (29/04/13, 16:30) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Football League τέθηκαν σε κυκλοφορία. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

*Από τώρα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η είσοδος για τις γυναίκες στο Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι δωρεάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: