26 Απρ 2013

Τα τελευταία νέα του αγώνα Καλαμάτα-Χανιά

Mαύρη Θύελλα: Επέστρεψε ο Βασίλιεφ, νέο πρόσωπο με Α.Ο. Χανιά, ο Μπελεβέντης… 

Στη ΦΩΤΟ, ο φακός του sportstonoto.gr απαθανάτισε, τον Βούλγαρο Βασίλιεφ στο στάδιο της Παραλίας, με τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μαύρης Θύελλας Δημήτρη Πατικόπουλο…
Την Παρασκευή 26/04 στις 14:00 μετά το μεσημέρι,  θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο της Παραλίας, η τελευταία προπόνηση της Μαύρης Θύελλας, εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Α.Ο. Χανιά την ίδια ώρα, προκειμένου οι "μελανόλευκοι" παίκτες, να εξοικειωθούν με την αλλαγή της ώρας, αφού είναι αποφασισμένοι για τη νίκη και το "τρίποντο" πάση-θυσία!
Στο μεταξύ, στη προπόνηση της Πέμπτης, έδωσε το παρών και ο Βούλγαρος Βασίλιεφ, καθώς απείχε από το προπονητικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, λόγω οφειλών. Ο έμπειρος επιθετικός, θα βρίσκεται τελικά στην διάθεση του Νίκου Κακαλέτρη και του συνεργάτη του Τάκη Σακελλαρόπουλου, ενώ εάν η διοίκηση εξοφλήσει όλα το ποσό από τα οφειλόμενα, ο Βασίλιεφ θα παραμείνει στα παιχνίδια που απομένουν, μέχρι τη λήξη της σεζόν. Όσον αφορά τα αρχικά πλάνα το τεχνικό δίδυμο της Μαύρης θύελλας είναι της φιλοσοφίας ότι 11άδα που νικάει δεν αλλάζει.

ΜΠΕΛΕΒΕΝΤΗΣ...
Έτσι εκτός απροόπτου, αφού θα απουσιάσουν ο τραυματίας Βασίλης Σκαρλάτος και ο τιμωρημένος Τάσος Καντούτσης (σ.σ. αναμένεται σήμερα στη Καλαμάτα, καθώς είχε συμπεριληφθεί στον διεθνή φιλικό αγώνα που έδωσε η εθνική μας ομάδα των Νέων με την Ουκρανία στο Κίεβο), νέο πρόσωπο θα είναι ο Μπελεβέντης.
Στις υπόλοιπες θέσεις, θα αγωνισθούν εκτός απροόπτου οι Κυριακόπουλος ή Κοψαχείλης, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Ηλιόπουλος, Ρήγας, Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος και Πούτσι, ενώ ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θέση διεκδικούν και οι Βασίλιεφ, Τρίψας, Μπιζίμης και Κουρέας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: